El Ghazi ruziet met teamgenoot: "Soms rode waas voor zijn ogen"

El Ghazi ruziet met teamgenoot: "Soms rode waas voor zijn ogen"

17 september 2019 – Anwar El Ghazi stond maandagavond om de verkeerde reden in de spotlights. De 24-jarige aanvaller van Aston Villa kwam tijdens het duel met West Ham United (0-0) in aanvaring met Tyrone Mings en deelde zijn teamgenoot zelfs een kopstootje uit. Het incident lijkt geen grote gevolgen te hebben voor El Ghazi: zijn trainer Dean Smith hecht er niet al te veel waarde aan.De confrontatie vond plaats nadat Mings in de eerste helft zijn teamgenoot aansprak op het niet goed uitvoeren van zijn verdedigende taken. El Ghazi was niet gediend van de opmerking van de verdediger en zocht Mings direct op. "Het gebeurde in het heetst van de strijd. De jongens hebben het zelf opgelost waardoor ik niet heb hoeven ingrijpen", reageert Smith in Engelse media.

"Het ging verder dan we willen, maar ze zijn er goed mee omgegaan. De saamhorigheid binnen het team is groot", vervolgt Smith, die stelt dat El Ghazi af een toe een rode waas voor zijn ogen heeft. "Ik heb niet overwogen hem eraf te halen. Wat ons betreft blijft het hierbij. Ze hebben elkaar de hand geschud en we kunnen nu verder."

El Ghazi speelde tot nu toe vier wedstrijden namens Aston Villa in de Premier League. Hij maakte een kleine maand geleden tegen Everton zijn tot nu toe enige doelpunt in de Engelse competitie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 18 oktober 2019