PSG mist supertrio definitief in CL-kraker tegen Real Madrid

16 september 2019, 21:12

Paris Saint-Germain kampt voorin met personele problemen. De Parijzenaars van trainer Thomas Tuchel missen woensdagavond tegen het eveneens gehavende Real Madrid Kylian Mbappé, Edinson Cavani en de geschorste Neymar.

De teruggekeerde Neymar zit een schorsing van drie Europese weddstrijden uit nadat hij vorig seizoen – toen PSG in de slotfase via een strafschop werd uitgeschakeld door Manchester United – via social media zijn beklag over de arbitrage deed. "Go fuck yourselves", waren de woorden van de Braziliaan, die dit weekend zijn veelbesproken rentree opluisterde met een winnende omhaal in de laatste minuut.

Naast Neymar zijn ook Kylian Mbappé en Edinson Cavani er niet bij in Parijs. De Fransman kampt met hamstringklachten, terwijl de bijna fitte Cavani nog niet hersteld is van zijn heupblessure. Ook Julian Draxler en Thilo Kehrer doen noodgedwongen niet mee.

Niet alleen de ploeg van Tuchel heeft personele problemen, ook zijn collega Zinedine Zidane mist een hoop spelers. In totaal zijn een zevental Madrilenen er vanwege schorsingen of blessures niet bij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen