United slaat slag en houdt doelman De Gea binnenboord

United slaat slag en houdt doelman De Gea binnenboord

16 september 2019 – David de Gea blijft voorlopig de doelman van Manchester United. De Spaanse keeper (28), die bijna elk transferwindow in de belangstelling staat van grootmachten, heeft voor drie seizoenen bijgetekend op Old Trafford. Zijn contract in Manchester loopt nu door tot medio 2023.Dat laat de club, momenteel vierde in de Premier League, weten op de clubwebsite. De Engelsen zijn dolblij met De Gea's krabbel. De Spanjaard ongetwijfeld ook, want hij wordt een van de grootverdieners binnen de selectie. Naar verluidt gaat hij jaarlijks 22 miljoen euro opstrijken. Het oude contract van De Gea liep aan het eind van dit seizoen af, waardoor verschillende andere clubs hoopten op een transfervrij vertrek. Die vlieger gaat niet meer op.

De Gea, sinds 2011 actief op Old Trafford, laat weten blij te zijn met de nieuwe verbintenis. "Het is een eer om al acht jaar bij deze club te keepen. Nog steeds heb ik het gevoel dat we met de club nog meer kunnen bereiken."

Ook manager Ole Gunnar Solskjaer toont zich een blij man nadat De Gea zijn handtekening zette. "Hij heeft de laatste jaren laten zien dat hij de beste keeper ter wereld is. Bovendien is hij een belangrijk onderdeel van de plannen die deze club weer moeten terugbrengen naar het niveau waar het hoort."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020