'AZ nadert een akkoord over Noorse middenvelder Evjen'

16 september 2019, 15:18

AZ gaat zich op korte termijn vermoedelijk versterken met Hakon Evjen. De negentienjarige middenvelder staat momenteel onder contract bij FK Bodø/Glimt, maar wordt begeerd door de Alkmaarders. In de zomerstop hebben ze ook al een poging gewaagd bij de Noor, maar toen kwam de deal uiteindelijk niet rond. Nu zou er wel een deal in de maak zijn.

Dat schrijven diverse Noorse media, waaronder Nettavisen Sport. Afgelopen zomer kwam de deal uiteindelijk niet tijdig rond, maar ditmaal wordt de deal al ver voor januari - als de transfermarkt weer open gaat - rondgemaakt. Landgenoten Jonas Svensson en Fredrik Midtsjø staan ook onder contract in Alkmaar. Afgelopen zomer werd er rond de twee miljoen euro geboden op Evjen: een vraagprijs wordt ditmaal niet genoemd, maar de transfersom zal in elk geval niet lager liggen. 

Eerder werd Evjen ook al gelinkt aan onder andere Ajax en Anderlecht, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan. Dit seizoen maakte hij al tien doelpunten in twintig wedstrijden namens de Noorse club op het hoogste niveau. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen