Zlatan Ibrahimovic breekt clubrecord LA Galaxy met zijn hattrick

16 september 2019, 07:43   Bijgewerkt: 16 september 2019, 07:52

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn visitekaartje maar weer eens afgegeven in de MLS: de Zweedse spits maakte in de nacht van zondag op maandag zijn derde hattrick in de Verenigde Staten en had daarbij een groot aandeel in de uiteindelijk 7-2 overwinning op Sporting Kansas City. Sebastian Lletget (2), Joe Corona en voormalig FC Groningen-speler Uriel Antuna maakten de andere treffers.

Met zijn drie doelpunten heeft Ibracradabra inmiddels 26 goals gemaakt dit seizoen: dat lukte nog nooit een speler van LA Galaxy, het record stond op naam van Carlos Ruiz, die in 2002 24 treffers produceerde. Daardoor staat de Zweed op de topscorerslijst van de huidige MLS op de eerste plaats, samen met Carlos Vela. Josef Martínez van Atlanta United staat op de derde plaats.

Zlatan kan zijn eigen record nog scherper stellen, aangezien hij nog vier wedstrijden te gaan heeft voor de play-offs beginnen. Felipe Gutiérrez maakte beide treffers namens de gasten, bij wie voormalig Roda JC-spits Krisztián Németh invaller was. Verder wonnen het Seattle Sounders van Kelvin Leerdam met 4-2 van New York Red Bulls, mede dankzij twee doelpunten van oud-Ajacied Nicolas Lodeiro. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen