Strootman draagt met assist bij aan comeback Marseille

15 september 2019, 23:02

Kevin Strootman heeft een bizarre wedstrijd met Olympique Marseille winnend afgesloten zondagavond op bezoek bij AS Monaco. Na een razendsnelle 2-0 achterstand gaf de Nederlandse middenvelder een assist op Valère Germain, waar mede daardoor de bezoekers de stand volledig omdraaiden. Keita Baldé bracht de spanning weer terug, maar verder kwam het in crisis verkerende AS Monaco niet: 3-4.

Net als vorig seizoen kent AS Monaco een moeilijk voetbaljaar, maar na een half uur leek de thuisploeg opeens op weg naar de overwinning. Wissam Ben Yeder benutte een penalty na hands van Boubacar Kamara en niet veel later zorgde hij ook voor de tweede goal namens AS Monaco. Voor de pauze had Marseille via Dario Benedetto en Germain (op aangeven van Strootman) de stand alweer in evenwicht gebracht.

In het tweede bedrijf ging Marseille verder: na zwak verdedigen van Monaco maakte Dimitri Payet de 2-3 en na een heerlijke aanval zorgde Benedetto ook voor de vierde treffer voor Strootman en consorten. Hoewel Baldé nog wat terugdeed, kwam er wederom geen zege voor Monaco. Marseille meldt zich door het punt in de subtop van de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen