Jørgensen overlegt met Stam, Berghuis wel in Glasgow

Jørgensen overlegt met Stam, Berghuis wel in Glasgow

15 september 2019 – Als het aan Nicolai Jørgensen ligt, dan maakt hij spoedig weer volledig deel uit van de selectie van Feyenoord. De aanvaller maakte tegen ADO Den Haag zijn rentree na langdurig blessureleed, maar wil snel meer. "Of ik donderdag tegen Rangers speel, zal ik met de trainer bespreken. Na de wedstrijd tegen ADO Den Haag heb ik in het stadion nog een duurloop gedaan. Ik wil snel aanhaken." Steven Berghuis is er sowieso wel bij, verwacht Jaap Stam.Dat vertelt Jørgensen tegenover De Telegraaf. Jørgensen is bovendien de enige échte spits in de selectie van Stam. "Ik ben een ander type dan de jongens die er hebben gestaan", aldus de Deen. "Ik blijf nu keihard werken om zo snel mogelijk m'n oude vorm op te pakken. Dat lukte vorig jaar ook, toen speelde ik na een lange blessure al snel heerlijk tegen PSV en in het Deense elftal."

De spits kreeg kippenvel bij zijn rentree in De Kuip zondagmiddag, na maandenlange afwezigheid. "Ik voelde zoveel warmte en zoveel waardering van de fans. Ongelooflijk om mee te maken. Ik werd er helemaal emotioneel van. It was going under my skin", zei Jørgensen. "Het was al een speciaal moment voor me omdat ik er zo lang uit ben geweest."

Berghuis wél 
Steven Berghuis was er tegen ADO Den Haag niet bij vanwege een lichte blessure aan zijn knie. Stam verwacht dat de aanvaller er komende donderdag tegen Rangers gewoon weer bij zal zijn. "De blessure van Berghuis is niet ernstig. Donderdag verwacht ik hem er weer bij. We kijken uit naar de wedstrijd tegen de Rangers", aldus de coach. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 6 juli 2020

  2. zondag 5 juli 2020

  3. zaterdag 4 juli 2020