Koster na kansloze nederlaag: "We gaven gewoon niet thuis"

Koster na kansloze nederlaag: "We gaven gewoon niet thuis"

15 september 2019 – Willem II-trainer Adrie Koster was na de wedstrijd tegen Heracles Almelo niet tevreden over het vertoonde spel en vond dat zijn ploeg geen enkele aansprak maakte op een resultaat. Willem II verloor de wedstrijd uiteindelijk kansloos met 4-1 en dat zorgde voor een vervelende middag voor Koster. Na de openingsgoal van Cyriel Dessers kwam Willem II nog wel op gelijke hoogte via Evangelos Pavlidis, maar daarna was het eigenlijk alleen maar de thuisploeg wat de klok sloeg. Koster zag weinig dingen om vrolijk van te worden van zijn ploeg. "We maken zelf de fouten en helpen Heracles daarmee in een zetel. Dan zie je er verdedigend niet goed uit, maar aanvallen hebben we ook veel te weinig gebracht", zei de trainer van de Tilburgers voor de camera van FOX Sports.

Koster vindt dat zijn ploeg echter prima is gestart in de Eredivisie en raakt nog niet in paniek na deze nederlaag. "We zijn goed begonnen aan de competitie, maar deze wedstrijd gaven we gewoon niet thuis. De conclusie is gewoon dat we vandaag niet goed genoeg waren om aanspraak te maken op een overwinning of een punt."

Willem II staat achtste en behaalde negen punten uit zes wedstrijden. Volgende week speelt de ploeg van Koster tegen de nummer negen van de ranglijst VVV-Venlo.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019