Geëmotioneerde Stegeman: "Trots op de steun van mijn elftal"

Geëmotioneerde Stegeman: "Trots op de steun van mijn elftal"

15 september 2019 – Het PEC Zwolle van John Stegeman won zondagmiddag met ruime cijfers van RKC Waalwijk (6-2). De veelbesproken trainer kende een emotionele middag, maar is trots op hoe zijn elftal hem heeft gesteund.Stegeman raakte vorige week in opspraak omdat hij onder invloed van alcohol een verkeersongeluk veroorzaakte met zijn auto. PEC Zwolle sprak echter zijn steun uit aan de trainer en Stegeman waardeert dat vertrouwen enorm. "Ik ben heel erg trots op de mensen hier. Na een roerige week heeft het elftal en de club vertrouwen naar mij uitgesproken en dat waardeer ik enorm", zei de oefenmeester in gesprek met FOX Sports. "Dat ze me zo steunen in deze moeilijke periode in mijn leven, doet me heel goed. En dat brengt emotie met zich mee", klonk Stegeman zichtbaar aangedaan.

Over het spel was de trainer van Zwolle niet geheel tevreden, met name in de eerste helft liep het niet lekker bij de thuisploeg. "Ik vond dat we een hele moeizame eerste helft speelden. Die goal kwam ook een beetje uit de lucht vallen. Het druk zetten was heel matig, het veld was te lang."

In de tweede helft stelde PEC orde op zaken en liep het uiteindelijk uit naar 6-2, mede door vier treffers van invaller en debutant Reza Ghoochannejhad. "Hij maakt een geweldig debuut, maar ik moet vooral het team complimenteren. In de tweede helft hebben we nagenoeg niks weggeven. Over de tweede helft ben ik tevreden, maar over de eerste helft niet. We zijn nog lang niet waar we willen zijn", besluit de trainer.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 18 oktober 2019