Neymar kroont zich bij terugkeer in extremis tot held van PSG

Neymar kroont zich bij terugkeer in extremis tot held van PSG

14 september 2019 – Paris Saint-Germain heeft in eigen huis ternauwernood puntverlies voorkomen. Het sterrenensemble van trainer Thomas Tuchel kwam tegen Strasbourg lang niet tot scoren, maar in de blessuretijd was het nota bene de teruggekeerde Neymar die PSG met een omhaal naar de overwinning schoot: 1-0.Na een hectische transferzomer, waarin Neymar ondanks interesse van FC Barcelona uiteindelijk toch in Parijs bleef, duurde het lang voordat de Braziliaan weer voor PSG in actie kwam. Zijn laatste duel voor de Franse grootmacht was vorig seizoen in mei. Tijdens de vierde competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen was daar dan eindelijk Neymars rentree. Al waren de ultra's van PSG niet bepaald blij de begeerde Braziliaan terug te zien.

In het tamme onderonsje wisten beide ploegen niet te scoren. PSG mist nog altijd Edinson Cavani en Kylian Mbappé en het gemis van het doeltreffende duo liet zich voelen. Daar kon het debuut van invaller Mauro Icardi, die wordt gehuurd van Internazionale, niets aan veranderen. In de blessuretijd maakte Neymar met een fraaie omhaal de 1-0 en bezorgde hij PSG in extremis drie punten.

De 1-0 zorgt ervoor dat PSG de koploper van Frankrijk is. De Parijzenaars hebben na vijf duels twaalf punten. Stade Rennes en OGC Nice kunnen met een duel minder gespeeld nog naast PSG komen te staan.Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler, met een prijzenpot van minimaal 3.000 euro!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 23 oktober 2019

  2. dinsdag 22 oktober 2019