Feyenoord-aanwinst Senesi maakt direct indruk op Fer

14 september 2019, 12:11

Er wordt veel verwacht van Marcos Senesi, die vrijdag voor de eerste keer op het trainingsveld van Feyenoord te bewonderen was. De Argentijnse miljoenenaankoop moet in Rotterdam de nieuwe defensieleider worden. Op zijn eerste dag heeft de 22-jarige verdediger direct een goede indruk gemaakt op teamgenoot Leroy Fer.

In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt Fer over zijn eerste indrukken van Senesi. "Er waren nog niet heel veel duels, dus dat heb ik nog niet kunnen zien. Maar ik weet wel zeker dat juist dat aspect wel goed gaat komen. Wat me na één training opvalt, is de rust die hij uitstraalt aan de bal. Comfortabel in zijn passing. Goed dat hij er is", zegt de middenvelder.

Senesi zal zondag tegen ADO Den Haag nog niet direct in de basis starten. Jaap Stam kondigde vrijdag aan dat de nieuweling voorzichtig wordt gebracht. "Hij heeft de laatste paar weken veel gevlogen. Daarvan is hij herstellende. Het is een jongen die we rustig moeten brengen. Hij moet wennen aan een het land, de cultuur, de spelers en manier van spelen", zei hij."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen