Lampard komt met update over blessure Van Ginkel

14 september 2019, 10:50

Het is inmiddels zestien maanden geleden dat Marco van Ginkel zijn laatste wedstrijd speelde. De 26-jarige middenvelder van Chelsea werd in juli 2018 geopereerd aan zijn knie, kende een terugval in zijn herstel en is nog altijd niet fit. Via de officiële kanalen van The Blues geeft trainer Frank Lampard een update over de Nederlandse pechvogel.

"Marco heeft een langdurige blessure omdat hij enkele complicaties heeft gehad na zijn knieoperatie. Ik heb met hem te doen, want ik weet dat het niet prettig is als je herhaaldelijk lang uit de roulatie bent", aldus Lampard, die de instelling van Van Ginkel prijst. "Hij werkt ieder uur van de dag aan zijn herstel en we zullen hem de tijd geven om zijn revalidatie voort te zetten."

Van Ginkel maakte in de zomer van 2013 de overstap van Vitesse naar Chelsea, maar speelde slechts vier wedstrijden in de hoofdmacht van de Londense club. De middenvelder werd door Chelsea verhuurd aan AC Milan, Stoke City en driemaal aan PSV. In Londen beschikt Van Ginkel over een aflopend contract.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen