Liverpool moet Alisson vanwege kuitblessure nog langer missen

13 september 2019, 21:47

Liverpool moet het tot minstens half oktober doen zonder doelman Alisson Becker. Dat heeft manager Jürgen Klopp laten weten tijdens een persconferentie. De Braziliaanse belangrijke kracht liep op de openingsdag van het nieuwe seizoen een kuitblessure op en is sindsdien niet inzetbaar.

The Reds missen Alisson dus al een aantal wedstrijden en daar komen er waarschijnlijk zeven bij. Adrían, die Alisson sinds zijn blessure vervangt, zal tot die tijd de eerste doelman blijven. Bij Liverpool zat de schrik er tijdens de openingswedstrijd flink in. "De kuitblessure zag er in eerste instantie behoorlijk ernstig uit. Nu ziet het er beter uit, maar we weten nu nog niet wanneer hij definitief terugkeert", geeft Klopp aan.

Er werd in Liverpool gehoopt op een sneller herstel, maar de club wil geen risico nemen met Alisson. Over Naby Keïta heeft Klopp wel goed nieuws. De middenvelder is bijna hersteld van zijn heupblessure en hervat waarschijnlijk na het duel tegen Napoli in de Champions League de training bij de regerend winnaar van het miljardenbal.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen