Geheimzinnige Maaskant houdt formatie ook voor spelers geheim

13 september 2019, 16:24

VVV-Venlo-trainer Robert Maaskant is opvallend geheimzinnig over de opstelling van zijn ploeg voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Wie hij zaterdagavond in De Koel op welke posities neerzet, liet hij tegen Dagblad de Limburger nog in het midden.

Ook de spelers weten nog niet wie er tegen Groningen vanaf de aftrap mogen beginnen. "Ik geef mijn spelers drie uur voor de wedstrijd te kennen wie er in basis zullen beginnen. De vorige wedstrijden hebben we ze al een dag of zelfs twee dagen van tevoren duidelijk gemaakt wie gingen starten. Het is niet zo dat ik nu wekelijks ga wachten tot drie uur voor de wedstrijd. Ik zal dat af gaan wisselen."

Wie er sowieso niet spelen, zijn Jonathan Opoku (geblesseerd) en Danny Post (geschorst). Door de absentie van Post lijkt een basisdebuut voor Lee Cattermole dichtbij. Ondanks de afwezigheid van het tweetal is Maaskant lovend over de selectie. "Ik kan je verzekeren dat er met deze selectie veel mogelijk is. Er is ontzettend scherp getraind de afgelopen week. Dat heeft wellicht ook te maken met het nog niet prijsgeven van mijn eerste elf. Iedereen moet knokken voor zijn plek."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen