FC Utrecht aast op revanche: "We moeten iets goedmaken"

13 september 2019, 15:26

Na twee Eredivisie-loze weken hervat ook FC Utrecht komend weekend de competitie weer. De Domstedelingen begonnen het seizoen goed door zeven punten in drie wedstrijden te veroveren, maar gingen in de laatste twee duels voor de interlandbreak onderuit. John van den Brom wil zich zaterdag tegen Emmen revancheren voor de nederlagen.

Utrecht verloor achtereenvolgens van VVV-Venlo (1-2) en FC Twente (3-1). "Wat in Twente is gebeurd, mag ons niet weer overkomen. We verloren op basis van instelling en mentaliteit. Dat wil je eigenlijk helemaal niet zeggen, maar dat was wel de conclusie. Daar hebben we aandacht aan gegeven zodat we het morgen kunnen wegpoetsen", zegt Van den Brom tegen FC Utrecht TV.

?Vorig seizoen verloor Utrecht tweemaal van Emmen. "Ik kan me de wedstrijd nog een beetje herinneren van tv. Het telt nu niet meer mee, Emmen is niet het Emmen van vorig seizoen en dat geldt ook voor ons. We moeten iets goedmaken na de twee nederlagen. Dat moet morgen beginnen. Ik weet zeker dat we er klaar voor zijn."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen