Fortuna hunkert naar zege: "Qua arbeid en strijdlust zit het goed"

13 september 2019, 15:02

Met twee punten uit vijf wedstrijden kent Fortuna Sittard een tegenvallende start van het seizoen. De nummer voorlaatst van de Eredivisie hoopt zondag tegen mede-promovendus FC Twente voor de eerste keer deze zomer drie punten te kunnen bijschrijven. Daarvoor moet Fortuna in aanvallend opzicht wel meer laten zien, denkt trainer Sjors Ultee.

"Qua arbeid en strijdlust zit het wel goed, dat hebben we in Heerenveen laten zien. Maar we moeten vaker en sneller naar de goal van de tegenstander toe. Daar hebben we de afgelopen weken ook veel op getraind", vertelt Ultee in gesprek met De Limburger. Een extra probleem voor de trainer is dat clubtopscorer Vitalie Damascan voorlopig uit de roulatie is. Jorrit Smeets is wel weer hersteld.

Door de late komst van George Cox, Leandro Fernandes en Tesfaldet Tekie heeft Ultee wat meer te kiezen. De oefenmeester wil nog kwijt met welke elf hij start tegen Twente. "We hebben nu meer opties. Het is niet altijd zo dat de beste elf spelen. We kiezen het team met de elf van wie we denken dat ze het best met elkaar kunnen samenspelen."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen