Slutsky ziet kansen tegen PSV: "Groot verschil is normaal"

13 september 2019, 13:10

Vitesse is met elf punten momenteel de trotse koploper van de Eredivisie. Het wil die koppositie zaterdag graag verdedigen, maar zal daardoor wel een resultaat moeten halen bij PSV. Trainer Leonid Slutsky gelooft in een goede afloop.

Dat de selectie van PSV sterker is dan die van Vitesse, weet Slutsky ook. 'Als je een grote club bent, heb je vaak heel veel spelers. Kijk maar naar Obispo, hij is voor ons belangrijk, maar zat bij PSV op de bank. Het is normaal dat er een groot verschil is tussen Vitesse en PSV, maar dat betekent niet dat er voor ons geen kans is om te voetballen, laat staan dat er geen kans is om te winnen", vertelt hij aan Omroep Gelderland.

Obispo, die gehuurd wordt van PSV, is bij Vitesse vaste basiskracht en wil zich zaterdag dolgraag laten zien in Eindhoven. "Maar, ik hoop vooral dat hij daarna ook een constant niveau blijft halen. Dat vind ik veel belangrijker", zegt Slutsky.

Middenveld

Het middenveld van Vitesse heeft zaterdag ook een oud-speler van PSV in de gelederen met Riechedly Bazoer. Hij verdrijft Navarone Foor uit de basis. "We hebben drie centrale middenvelders van hetzelfde niveau, vind ik. Ik kijk elke week wie er het beste uit ziet. Zo kan het elke week wisselen. Degene die op de bank zit is ook de eerste invaller voor mij."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen