Geschorste Snoei wil gedrag veranderen: "Gewoon zwak"

13 september 2019, 10:24

Mike Snoei mag door een schorsing vrijdagavond niet op de bank plaatsnemen voor de wedstrijd van De Graafschap tegen Jong Ajax. De oefenmeester werd tijdens het uitduel met TOP Oss naar de tribune gestuurd omdat hij het niet eens was met een beslissing van de arbitrage. Snoei hoopt zijn gedrag te veranderen.

De coach zal vrijdag tegen Jong Ajax op de tribune plaats moeten nemen. "Eens een keer samen met mijn vrouw kijken, of vrienden. Of wat sponsors. Maar vervelend vind ik het zeker", vertelt hij aan Omroep Gelderland. Snoei weet dat hij vaker in opspraak is geraakt door zijn gedrag. "Ik moet beter proberen de grens te vinden en aanvoelen wat het lijntje is waar ik niet overheen mag. Want ja, het is mij vaker overkomen. Het is gewoon zwak van mezelf. Dat ik zo geen goed voorbeeld ben, is ook duidelijk."

Snoei ging vorige week uit zijn plaat toen een doelpunt van De Graafschap in Oss afgekeurd werd. "Nog steeds voelt die afgekeurde goal heel slecht", zegt hij nu. Scheidsrechter Richard Martens stelde dat Snoei onbeschoft was geweest in zijn gedrag, maar dat weerspreekt de trainer. "Dat is niet waar. Ik gebruik geen schuttingtaal. Daar heb ik een pesthekel aan. Ik heb de brief gelezen en daarin gaat het puur over het overmatig protesteren."

Lees ook: Snoei kondigt wijzigingen aan bij sterk gestart De Graafschap

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen