Dani Alves wees terugkeer naar FC Barcelona en Juventus af

13 september 2019, 09:24

Dani Alves had er afgelopen transferperiode voor kunnen kiezen om terug te keren naar FC Barcelona en Juventus. Dat vertelt de 36-jarige verdediger bij The Players' Tribune. De Braziliaan zag een terugkeer echter niet zitten, wees de Europese grootmachten af en tekende een contract bij São Paulo.

Door zijn transfervrije status was Alves gewild. De Braziliaan koos er echter niet voor om Paris Saint-Germain in te ruilen voor een van zijn oude clubs. "Ik had de mogelijkheid om terug te keren naar Juventus. Ook had ik de mogelijkheid om terug te keren naar FC Barcelona. Ik maak niet zomaar een beslissing. Ik denk na over wat de club mij kan geven en hoe ik daar een beter persoon en betere professional kan worden", begint de rechtsback zijn verhaal.

"Ze denken dat ik een houdbaarheidsdatum heb, maar ik voel me weer een jonge hond. Ik ben teruggegaan in de tijd en begin mijn carrière nu", aldus Alves, die bij zijn debuut voor São Paulo de matchwinnaar werd tegen Ceará (1-0). Bij zijn nieuwe club speelt de Braziliaan niet achterin, maar achter de spitsen.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen