Gisteren gemist: Miedema goud waard, Gakpo verlengt bij PSV

13 september 2019, 00:30   Bijgewerkt: 12 september 2019, 23:45

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 12 september.

Herstelde Miedema bij rentree van grote waarde voor Arsenal

Vivianne Miedema heeft donderdagavond haar rentree opgeluisterd met twee doelpunten. De van een blessure herstelde spits was tweemaal trefzeker namens Arsenal Vrouwen in het Champions League-duel met Fiorentina. De Engelse club is door de 0-4 zege in Italië zo goed als zeker achtstefinalist.

Van Veenendaal debuteert met CL-zege bij Atlético Madrid

Sari van Veenendaal heeft donderdagavond haar officiële debuut voor Atlético Madrid opgeluisterd met een overwinning. De club van de Nederlandse doelvrouw won in de Champions League met 2-3 van Spartak Subotica. Door de overwinning in Servië heeft Atlético goede papieren om de achtste finale van het toernooi te bereiken.

Ajax prikt geen rentreedatum voor Donny van de Beek

Het is nog onduidelijk wanneer Donny van de Beek weer in actie kan komen voor Ajax. De middenvelder liep eind augustus een spierblessure op en heeft de groepstraining nog niet hervat. Wel werkte Van de Beek donderdag individueel aan zijn herstel.

PSV beloont ontwikkeling Gakpo met nieuwe verbintenis

PSV heeft het contract van Cody Gakpo (20) met één jaar verlengd. Dat melden de Eindhovenaren donderdagavond via de officiële clubkanalen. De doorgebroken buitenspeler ligt nu tot medio 2023 vast Eindhoven. Zijn vorige verbintenis liep een jaar eerder af.

Mourinho wil weer aan de slag als trainer: "Ik heb er genoeg van"

José Mourinho staat te trappelen om terug te keren in de trainerswereld. Sinds zijn ontslag bij Manchester United in december vorig jaar zit de Portugees zonder club. Zijn 'vakantie' heeft nu wel lang genoeg geduurd, vindt Mourinho.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen