Mourinho wil dolgraag weer aan de slag als clubtrainer

12 september 2019, 22:45   Bijgewerkt: 12 september 2019, 23:54

José Mourinho staat te trappelen om terug te keren in de trainerswereld. Sinds zijn ontslag bij Manchester United in december vorig jaar zit de Portugees zonder club. Zijn 'vakantie' heeft nu wel lang genoeg geduurd, vindt Mourinho.

Het is inmiddels zo'n negen maanden geleden dat Mourinho voor het laatst een team onder zijn hoede had. "Ik heb er genoeg van. Ik heb er écht genoeg van", antwoordt Mourinho op Spaanse televisie op de vraag of hij van zijn pauze als trainer geniet. "Ik heb de afgelopen zomer net als ieder andere voetbalfan doorgebracht. Nu weet ik hoe dat is."

Mourinho wil graag weer bij een club aan de slag. Bondscoach worden, ziet hij nu niet zitten. "Misschien over tien jaar. Dat is iets wat ik nog wil meemaken, met een team naar een EK of WK gaan. Maar twee jaar lang kwalificatiewedstrijden spelen, past nu niet bij me. Ik wil iedere dag op het trainingsveld staan en twee of drie wedstrijden per week spelen."

Hoewel hij het wachten zat is, lijkt Mourinho niet in januari ergens te willen instappen. "Ik wil een club te vinden die me voor de start van het volgende seizoen wil."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen