Drinkwater twee weken uit de roulatie na vechtpartij op stapavond

12 september 2019, 20:53   Bijgewerkt: 12 september 2019, 21:19

Danny Drinkwater kan de komende twee weken niet in actie komen voor Burnley. De middenvelder is uit de roulatie door een enkelblessure die hij opliep tijdens een avondje stappen. Drinkwater kreeg ruzie in een nachtclub en werd vervolgens op straat mishandeld.

Volgens Engelse media probeerde Drinkwater de vriendin van Kgosi Ntlhe, een speler van Scunthorpe United (League Two), te versieren. Daar was de Zuid-Afrikaanse verdediger niet vaan gediend. In plaats van afstand te nemen, ging Drinkwater tegen Ntlhe in. Daarop bestond een handgemeen, waarna de voetballers uit de nachtclub werden gezet.

Op straat werd de door Chelsea verhuurde Drinkwater vervolgens aangevallen door een groep van zes mannen. 'Breek zijn enkels', zou er zijn geroepen. De middenvelder brak niets, maar liep naast andere verwondingen ook een enkelblessure op. "Het is vervelend dat hij bij dit incident betrokken is, dat weet hij zelf ook wel. Gelukkig heeft hij geen al te ernstige blessure opgelopen. We verwachten hem snel weer terug", reageert zijn coach Sean Dyche vrij nuchter op het incident.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen