ADO leeft toe naar duel in De Kuip: "Gevoel wordt steeds beter"

12 september 2019, 19:01

Door zowel RKC Waalwijk (0-3) als VVV-Venlo (1-0) te verslaan ging ADO Den Haag met een goed gevoel de interlandbreak in. De Hagenaren hebben ruim de tijd gehad om zich voor te bereiden op één van de zwaarste wedstrijden van het seizoen: Feyenoord-uit. Alfons Groenendijk blikt in gesprek met het televisiekanaal van ADO vooruit op de wedstrijd van komende zondag.

"Het is altijd geweldig om in De Kuip te spelen", aldus Groenendijk. "We moeten met plezier, lef en flair spelen en zullen dan zeker onze mogelijkheden krijgen. Vooral als we weer weinig weg weten te geven. Ook bij Feyenoord hebben ze niet stilgezeten. Er zijn wat jongens bijgekomen, ze hebben achterin veel meer snelheid en Toornstra en Jørgensen zijn nagenoeg fit. Ze staan er veel beter voor dan aan het begin van de competitie."

Bij ADO is het vertrouwen na de valse competitiestart (drie nederlagen) ook toegenomen. "Twee keer winnen is het beste wat je kunt overkomen als je niet geweldig aan een seizoen begint. Het was niet sprankelend, wel degelijk. Het gevoel wordt steeds beter, maar voetballend moet het wel beter kunnen dan we tot nu toe laten zien."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen