Feyenoord
0 – 1
ADO Den Haag

PSV beloont ontwikkeling Gakpo met nieuwe verbintenis

PSV beloont ontwikkeling Gakpo met nieuwe verbintenis

12 september 2019 – PSV heeft het contract van Cody Gakpo (20) met één jaar verlengd. Dat melden de Eindhovenaren donderdagavond via de officiële clubkanalen. De doorgebroken buitenspeler ligt nu tot medio 2023 vast Eindhoven. Zijn vorige verbintenis liep een jaar eerder af.Het is iets meer dan een jaar geleden dat Gakpo zich tot medio 2022 comitteerde aan PSV. De aanvaller is sindsdien steeds vaker aan spelen toegekomen en in het huidige seizoen is hij al zes keer basisspeler geweest. "Het was niet zo'n lastige keuze voor mij om opnieuw te verlengen. Ik ben hartstikke blij dat ik opnieuw mijn handtekening onder een PSV-contract heb mogen zetten. Als Eindhovense jongen is het natuurlijk een droom om het eerste elftal te halen", aldus Gakpo.

"De afgelopen jaren heb ik me daar stapsgewijs naar toe kunnen voetballen. Via Jong PSV, trainingen bij het eerste, een vaste plek in de selectie en af en toe minuten tot de situatie zoals die nu is. Ik voel me fijn hier in mijn eigen stad", vervolgt de aanvaller. Gakpo speelde tot nu toe 31 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van PSV. Daarin was hij vier keer trefzeker.

PSV wist in een eerder stadium Michal Sadílek (2022), Steven Bergwijn (2023) en Donyell Malen (2024) langer vast te leggen.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler, met een prijzenpot van minimaal 3.000 euro!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 27 september 2020

  2. zaterdag 26 september 2020