Halilovic erop gebrand te bewijzen wat hij in huis heeft

12 september 2019, 17:11   Bijgewerkt: 12 september 2019, 17:22

Op de laatste dag van de transfermarkt stuntte sc Heerenveen door Alen Halilovic naar Nederland te halen. De 23-jarige Kroatische middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van AC Milan en kan zaterdag tegen Ajax zijn Eredivisie-debuut maken. Het voormalig toptalent is erop gebrand om zich na een aantal moeizame jaren van zijn beste kant te laten zien.

"Ik zal dit jaar laten zien hoe goed ik ben", zegt de Kroaat tegen Omrop Fryslân. "Ik heb veel met de coach gesproken en hij zei dat ik al veel wedstrijden in de beste competitie van de wereld, de Spaanse, heb gespeeld. Maar ik ben nog jong en moet nog veel leren. Het belangrijkste is dat ik dit seizoen minuten ga maken."

Halilovic maakte in 2014 de overstap van Dinamo Zagreb naar FC Barcelona en speelde daarna voor vijf verschillende clubs. "Sommige clubs wisselden van trainer of er kwamen nieuwe spelers. Soms is het pech, soms is het je eigen schuld. Maar ik ben nog maar 23 jaar en heb nog veel jaren voor me", gaat hij verder. "Mijn droom is om dit seizoen veel wedstrijden achter elkaar te spelen, zo'n 25 à 30. Daarna wil ik met Kroatië naar het EK en als dat goed gaat, terugkeren naar AC Milan."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen