Willem II-aanwinst Quinonez: "Ik ben fit genoeg om te debuteren"

12 september 2019, 16:48   Bijgewerkt: 12 september 2019, 17:25

Willem II-aanwinst Jhonny Quinonez is fit genoeg om zondag zijn debuut te kunnen maken in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, aldus de middenvelder zelf. De 21-jarige Ecuadoriaan trainde deze week mee met de groep en voelt zich goed in Tilburg.

In een interview met Willem II zegt de middenvelder goed te zijn opgevangen, maar geeft hij aan nog wel te moeten wennen in Nederland. "Ik moet acclimatiseren en me technisch en fysiek aanpassen aan het Nederlandse spel. Ik ben een speler met een goed overzicht, die de bal graag op het middenveld heeft." De middenvelder trainde zelf door totdat de transfer officieel in kannen en kruiken was. "Ik ben fit en het is aan de technische staf of ze mij zullen laten spelen aankomende zondag."

Quinonez is niet de eerste speler die overkomt van Aucas. Vorig seizoen werd Diego Palacios al gehuurd van de club uit Ecuador. "Diego was heel positief over de club en de staf. Ik wil hier beter worden. Mijn doel? Ik wil met Willem II zo hoog mogelijk eindigen", besluit de jonge middenvelder.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen