Spoorboekje: Weghorst in actie, Cocu hoopt op een succesje

13 september 2019, 07:00   Bijgewerkt: 12 september 2019, 23:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 13 september.

Wedstrijden

Lille - Angers (19.00 uur)

De tegenstander van Ajax aankomende dinsdag in de Champions League ontvangt het verrassend goed presterende Angers. Lille kent een wisselvallige start van het seizoen en bivakeert met zes punten uit vier wedstrijden in de middenmoot. De Noord-Fransen zullen een goed resultaat willen behalen, om met vertrouwen richting Amsterdam af te reizen.  

Fortuna Düsseldorf - VfL Wolfsburg (20.30 uur)

Wout Weghorst kent een prima start met VfL Wolfsburg. De Duitse club is nog ongeslagen na drie wedstrijden en staat met zeven punten op een derde plek. Weghorst had hier met twee goals en één assist een groot aandeel in. Wolfsburg hoopt deze goede lijn door te trekken en tegen het lager geklasseerde Düsseldorf moet dit mogelijk zijn voor de ploeg van Weghorst. 

Derby County - Cardiff City (20.45 uur)

Het Derby County van trainer Phillip Cocu zit momenteel in een lastige fase. De voormalig trainer van PSV won de openingswedstrijd bij Huddersfield Town, maar heeft in de laatste vijf duels geen wedstrijd weten te winnen. Met Cardiff City treft Cocu de huidige nummer dertien van het Championship, zij degradeerden vorig jaar uit de Premier League.

Voetbal op tv

20:00 uur: Schakelprogramma Eerste Divisie, FOX Sports 1, live verslag

20.00 uur: De Graafschap - Jong Ajax, FOX Sports 2, live verslag 

20:30 uur: Veronica Inside, Veronica, praatprogramma

20:30 uur: Fortuna Düsseldorf - VfL Wolfsburg, FOX Sports 4, live verslag

21:00 uur: RCD Mallorca - Athletic Bilbao, Ziggo Sport Voetbal, live verslag 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen