Valencia-coach Celades: "Ik snap bezorgdheid om mijn ervaring"

12 september 2019, 11:29

Albert Celades is na het plotselinge ontslag van Marcelino van woensdagavond gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Valencia. De 43-jarige coach begint in Mestalla aan zijn eerste klus als hoofdtrainer en snapt de bezorgdheid om zijn gebrek aan ervaring, zeker omdat de opponent van Ajax sportief (best) goed presteerde de laatste jaren. Voorganger Marcelino werd namelijk ontslagen na een machtsstrijd binnen Valencia: hij zou zich teveel met het beleid hebben beziggehouden. 

Celades heeft nog geen ervaring als hoofdcoach als de Primera Division, maar was vorig seizoen al wel assistent onder Julen Lopetegui bij Real Madrid. Caledes realiseert zich dat Valencia in een moeilijk parket zit, maar houdt vertrouwen. "Ongeacht de situatie is Valencia altijd een reus van een club. We zullen proberen ons werk op de best mogelijke manier te doen. Ik snap de bezorgdheid vanwege mijn gebrek aan ervaring, maar ik ben niet bang", zegt de nieuwbakken trainer, geciteerd het Spaanse Marca

Celades weet dat hem een zware taak staat te wachten in de opvolging van zijn succesvolle voorganger Marcelino. "We zijn ons bewust van het werk dat Marcelino heeft gedaan en wij denken dat hij hele goede dingen heeft bereikt", zegt de Spaanse oefenmeester. "Ik begrijp dat sommige spelers goed overweg konden met de ontslagen staf. Ik weet hoe het werkt in de kleedkamer. Spelers zullen altijd respect naar je blijven tonen. Het doel is gewoon om elke wedstrijd te winnen. We zijn een hele grote club." 

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen