ADO haalt transfervrije Haye als opvolger El Khayati

12 september 2019, 09:32   Bijgewerkt: 12 september 2019, 13:02

ADO Den Haag heeft zich per direct versterkt met middenvelder Thom Haye. Hij is transfervrij na zijn vertrek bij Lecce, vlak voor het verstrijken van de transferwindow, en mag daarom nog aansluiten bij de selectie van Alfons Groenendijk. Hij tekent een tweejarig contract in de Hofstad.  

Haye speelde eerder voor AZ en Willem II, waar hij een belangrijke kracht was, in Nederland. Vanuit Tilburg maakte hij de stap naar Lecce in de Serie B: met die club promoveerde hij naar het hoogste niveau uit de Serie B, al was met dertien optredens de bijdrage van Haye enigszins beperkt.

Tijdens de eerste wedstrijden van het nieuwe Serie A-seizoen (verloren van Hellas Verona en Internazionale) zat de middenvelder nog wel bij de selectie, desondanks mocht hij transfervrij vertrekken vlak voor het sluiten van de transfermarkt. Daardoor kan ADO Den Haag – dat in hem de opvolger ziet van Nasser El Khayati – hem gratis binnenhalen.

De club heeft weinig geld te besteden en daarom duurde het erg lang voordat er een opvolger gevonden kon worden voor El Khayati, de smaakmaker van ADO Den Haag de laatste seizoenen. Alle aanwinsten kwamen ofwel transfervrij over of werden gehuurd. Veel andere financiële opties waren er niet voor technisch directeur Jeffrey van As.

Lees ookGroenendijk over situatie bij ADO: "Je weet dat er onrust is"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen