FC Eindhoven wil begroting in komende vijf jaar bijna verdubbelen

12 september 2019, 09:24

FC Eindhoven wil binnen een tijdbestek van vijf jaar de begroting van drie miljoen naar vijf miljoen euro brengen. Wim van den Broek, de nieuwe algemeen directeur van de club, wil de rust brengen bij de Eerste Divisie-club en de weg naar boven inzetten. Momenteel presteert de club met trainer Ernie Brandts overigens uitstekend.  

FC Eindhoven heeft ambitie genoeg, de club wil de begroting in de komende vijf jaar bijna verdubbelen om de plannen te kunnen realiseren. "We willen onder meer in vijf jaar qua begroting van drie miljoen naar rond de vijf miljoen euro. Verder willen we een grondige renovatie van het huidige stadion of een nieuw, multifunctioneel stadion", aldus Van den Broek. 

De club uit de Eerste divisie zit dus vol ambitie en wil de weg omhoog de komende jaren in gaan zetten. Technisch manager Marc Scheepers is voor dit seizoen overigens ook tevreden met de spelersgroep en de ervaren technische staf. "Onze doelstelling met deze groep is minimaal nacompetitie halen", klinkt de technisch manager vol vertrouwen. Afgelopen weekend had FC Eindhoven de koppositie kunnen pakken, maar verloor het van Helmond Sport (1-0). 

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen