Brama wil dit weekend weer in de Twente-selectie zitten

12 september 2019, 08:25

Goed nieuws voor Wout Brama: de middenvelder van FC Twente hoopt komend weekend zijn rentree te maken in de wedstrijdselectie van de Tukkers. De aanvoerder staat al het gehele seizoen langs de kant, nadat hij zich vorig seizoen 'op' speelde, maar traint inmiddels alweer drie weken pijnvrij mee en dus lonkt een rentree.

Dat schrijft TC/Tubantia. Brama kampte met een forse achillespeesblessure, iets dat bij beide benen speelde. Het is een kwetsuur die hij heeft overgehouden aan het lange en zware vorige seizoen. In de race om het kampioenschap ging Brama verder dan medisch verantwoord was, maar omdat hij onmisbaar was in het elftal en Twente kampioen moest worden om financieel te overleven, speelde hij toch verder. 

Lees ook: Brama mist Eredivisie-rentree FC Twente door blessureleed

Een maand geleden zat er nog te weinig progressie in aan de ene kant van zijn been. "Maar sindsdien is het heel goed gegaan. Ook in de fysieke belasting kan ik alles aan. Qua afstanden afleggen zit ik op dit moment bij de top 4, zo laten de datametingen zien. Ik heb het er nog niet met de trainer over gehad, maar als het mij ligt zit ik zondag weer bij de selectie", aldus Brama, die ziet dat ploeggenoot Paul Verhaegh een terugval heeft gehad. Hij was op de weg terug, maar raakte opnieuw geblesseerd en ligt nog enkele weken uit de roulatie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen