Van der Sar verwijst United-geruchten naar de prullenbak

12 september 2019, 07:51

Edwin van der Sar heeft alle geruchten rondom een mogelijk vertrek naar Manchester United hardhandig de kop ingedrukt. De algemeen directeur van de Amsterdammers werd meermaals gelinkt aan een avontuur bij zijn oude werkgever, maar dat is volgens hem momenteel zeker niet aan de orde. "Ik wil Ajax graag naar de Europese top brengen, dat is een uitdaging waar ik echt zin in heb."

Dat vertelt hij tegenover de Engelse media over de geruchten afgelopen week in The Daily Mirror dat hij mogelijk terug zou keren bij Manchester United. Vorig seizoen kwamen er ook al onbevestigde berichten naar buiten dat hij The Red Devils belangstelling zouden hebben voor Van der Sar. "Maar ik heb het naar mijn zin bij Ajax", verzekert de oud-keeper, die aanwezig was bij de afscheidswedstrijd van Vincent Kompany, waar hem naar zijn toekomst gevraagd werd.

"Vorig seizoen is een eerste stap gezet en nu probeer ik er alles aan te doen de mogelijkheden te scheppen om in de top te blijven", aldus Van der Sar. "We hebben het geweldig gedaan in Europa en zijn kampioen geworden in de Eredivisie. Ik focus me dus op het werk bij Ajax." Het is overigens niet de eerste keer dat Van der Sar duidelijk is over zijn toekomst: voor de nieuwe geruchten had hij ook al aangegeven niet weg te willen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen