Gisteren gemist: zege Twente Vrouwen, blessure teistert Messi

Gisteren gemist: zege Twente Vrouwen, blessure teistert Messi

12 september 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 11 september.Officieel: Celades volgt Marcelino op als coach van Valencia
Razendsnel na het ontslag van Marcelino heeft Valencia een nieuwe hoofdtrainer gepresenteerd. Het gaat, zoals verwacht, om Albert Celades. De nieuwe hoofdcoach van de Champions League-tegenstander van Ajax heeft voor twee jaar getekend.

Messi dreigt ook duel met Valencia te moeten missen
Het herstel van Lionel Messi is nog altijd niet voltooid. De Argentijnse sterspeler van FC Barcelona kampt met een spierblessure, die hem sinds 5 augustus in de lappenmand houdt. Volgens Spaanse media is de aanvaller ook komende zaterdag nog niet inzetbaar tegen Valencia.

Ancelotti schrikt van kleedkamers Napoli: "Ik ben sprakeloos"
De gemeente Napels heeft woensdag hevige kritiek ontvangen van Carlo Ancelotti. De trainer van Napoli is witheet over de verbouwingen die deze zomer hebben plaatsgevonden in het Stadion San Paolo en vindt dat de gemeente niet goed gehandeld heeft.

Twente Vrouwen hard op weg naar achtste finales CL
FC Twente Vrouwen heeft woensdag zeer goede zaken gedaan in de Champions League. Het team uit Enschede was veel te sterk voor SKN Sankt Pölten, dat in Oostenrijk met 2-4 klop kreeg van de Nederlandse formatie.

Kortsmit mogelijk naar Willem II: "Weet niet of het rondkomt"
Roy Kortsmit gaat mogelijk aan de slag bij Willem II. De doelman vertrok in de zomer bij Sparta Rotterdam en zat sindsdien zonder club, maar verbindt zich op korte termijn mogelijk aan de Tilburgers. Beide partijen zijn in onderhandeling.

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020

  3. woensdag 12 augustus 2020