Advocaat was verbaasd over keuze Cattermole voor VVV

11 september 2019, 21:05

Lee Cattermole deed de wenkbrauwen van veel voetballiefhebbers fronsen door in de zomer over een dienstverband bij VVV-Venlo te kiezen. De 31-jarige routinier speelde zijn hele leven tot dusver in Engeland, maar speelt nu dus in de Eredivisie. Dick Advocaat had dat niet zien aankomen.

De trainer werkte bij Sunderland samen met de middenvelder en had niet verwacht dat Cattermole voor VVV zou kiezen. Dat vertelt Stan Valckx, technisch manager van VVV. "Ik heb met Dick Advocaat gebeld", vertelt Valckx aan VVV TV. "Hij had zoiets van: Wil hij naar VVV? Wil hij naar Nederland? Een speler met zoveel ervaring? Advocaat was aardig verbaasd, maar wel vol lof over Cattermole. Niet alleen over zijn rol op het veld, maar ook erbuiten. Dat overtuigde ons om het door te zetten."

Cattermole tekende voor een jaar in Limburg. "Dit is achteraf de transfer geweest die het meest soepel is verlopen", zegt de beleidsbepaler. "Het was binnen een paar dagen geregeld. Leuk om te zien dat hij ook meteen zijn reputatie waarmaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen