Piazon heeft het ondanks meerjarig contract gehad bij Chelsea

11 september 2019, 20:12

Lucas Piazon hoopt het Chelsea-shirt niet nog een keer te hoeven aantrekken. De 25-jarige Braziliaan zette onlangs zijn krabbel onder een nieuw contract in Londen met een looptijd tot 2022 en stapte daarna op huurbasis over naar Rio Ave. Hij wil niet meer terugkeren naar Londen.

De 25-jarige middenvelder tekende in 2011 bij Chelsea, maar kwam tot dusver niet verder dan drie duels in het eerste elftal. De club verhuurde hem al aan zeven verschillende clubs, waaronder Vitesse, en speelt nu bij het Portugese Rio Ave. "Mijn tijd bij Chelsea is over", zegt hij tegen A Bola. "Ik ben 25 jaar en ben al zo vaak verhuurd geweest. Ik heb bijna in heel Europa gespeeld."?

Voor Piazon is het tijd voor een vaste plek, zo geeft hij aan. "Ik ben het zat om steeds ergens anders te spelen. Ik heb een plek nodig die ik mijn thuis kan noemen. Het lijkt me fijn om in juli te weten dat ik ook het seizoen daarna bij dezelfde club speel en in hetzelfde huis kan wonen. Steeds als ik op huurbasis een seizoen goed speelde, stuurde Chelsea me weer ergens anders naartoe."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen