Menig: "Ik wil op het veld staan en belangrijk zijn voor het team"

11 september 2019, 15:50

Queensy Menig tekende afgelopen maandag een tweejarig contract bij FC Twente en is naar eigen zeggen erg blij met deze 'mooie kans'. De aanvaller (op archiefbeeld voor PEC Zwolle) liet zijn contract bij het Franse Nantes ontbinden en kwam transfervrij binnen in Enschede.

Menig doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar in Amsterdam brak de snelle aanvaller nooit door. De voormalig jeugdinternational kende zijn beste periode op huurbasis voor PEC Zwolle. Voor FC Nantes, dat hem ook verhuurde aan het Engelse Oldham Athletic, kwam Menig uiteindelijk nooit in actie. De terugkeer naar Nederland is een bewuste. "Het is een vertrouwde omgeving in Nederland. Ik had meerdere opties, heel veel opties. FC Twente is een mooie club en dit is een mooie kans", zegt de buitenspeler in gesprek met FOX Sports.

De buitenspeler zit vol vertrouwen en wil bij Twente laten zien wat hij kan. "Ik voel me goed. Concurrentie? Het is nooit zeker dat je gaat spelen. Ik kom van Ajax en concurrentie is altijd dodelijk. Ik wil gewoon op het veld staan en belangrijk zijn voor het team", besluit Menig. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen