Telstar's Vlijter mist teamfoto vanwege een 'gestolen' paspoort

11 september 2019, 13:09

Het ziet Andries Jonker en Telstar niet bepaald mee als het gaat om de beschikbaarheid van voetballers: nadat eerder Glynor Plet al enkele weken moest wachten voordat hij inzetbaar was en de ploeg tegen sc Cambuur enkele (jeugd)internationals miste, is ook Roscello Vlijter mogelijk niet beschikbaar voor komend weekend: de middenvelder is namelijk zijn paspoort kwijt.

Dat schrijft het Noordhollands Dagblad. Hij kan momenteel niet vanuit Suriname – voor wie hij interlands speelde – naar Nederland vliegen, omdat hij niet beschikt over zijn reisdocument. Vlijter denkt dat zijn paspoort gestolen is en kan het land voorlopig niet uit, aldus Jonker. "Hij is dus helaas niet aanwezig bij het maken van de elftalfoto. We weten nog niet wanneer hij weer voor ons beschikbaar is."

Vlijter maakte in deze interlandperiode zijn debuut namens Suriname tegen Dominica en kwam ook tegen Nicaragua in actie. Voor Telstar speelde de voetballer die transfervrij overkwam van Feyenoord overigens nog geen minuut. In dat kader valt de schade voor Jonker ditmaal nog enigszins mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen