Ramos gelooft in kansen van Van Dijk in strijd om Ballon d'Or

11 september 2019, 12:15

Sergio Ramos gelooft dat collega-verdediger Virgil van Dijk de Ballon d'Or kan winnen ten faveure van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. De mandekker van Real Madrid vindt het mooi dat een verdediger in aanmerking komt voor de prestigieuze prijs. 

Na Fabio Cannavaro in 2006 kan Van Dijk de eerste centrale verdediger worden die de Gouden Bal wint. Ramos heeft respect voor zijn Nederlandse collega en is van mening dat Van Dijk de nominatie heeft verdiend. "We praten altijd over Ronaldo en Messi, maar de mogelijkheid dat een andere speler de prijs kan winnen is prachtig. Je moet je dromen die je als kind had, altijd blijven houden", zegt de verdediger in gesprek met het Spaanse AS. "Hij heeft een fantastisch seizoen gehad en als hij wint ga ik hem feliciteren."

Het is niet de eerste keer dat Van Dijk de strijd aan gaat met Ronaldo en Messi om een grote individuele prijs. Eind augustus won de verdediger van Liverpool de prijs voor Speler van het Jaar van de UEFA, ook toen waren Ronaldo en Messi de andere genomineerden.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen