Spoorboekje: Arsenal vrouwen in actie in de Champions League

Spoorboekje: Arsenal vrouwen in actie in de Champions League

12 september 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 12 september.
Wedstrijden

Fiorentina (v) - Arsenal (v) (19.00 uur)
Het Arsenal van Vivianne Miedema, Daniëlle van de Donk en Jill Roord reist voor de eerste wedstrijd in de vrouwelijke Champions League naar Florence. Arsenal begon de competitie afgelopen weekend met een 2-1 zege op West Ham United. Of Miedema erbij gaat zijn is nog onduidelijk, de interland tegen van Oranje Leeuwinnen tegen Turkije moest zich wegens een hamstringblessure aan haar voorbij laten gaan. 

Spartak Subotica (v) - Atletico Madrid (v) (20.00 uur)
Oranje-keepster Sari van Veenendaal begint met haar nieuwe club, Atletico Madrid, tegen de koploper van de Servische competitie. Spartak Subotica steekt in topvorm, zij pakten in de competitie negen punten uit drie wedstrijden. De Serviërs scoorden daarin maar liefst achtien keer en kregen slechts één treffer tegen. Atletico Madrid won afgelopen weekend de openingswedstrijd van de competitie met 0-1. 

Voetbal op tv

22:00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - talkshow

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 17 september 2019

  2. maandag 16 september 2019