NAC Breda speelt uitduels tegen beloftenteams in 'grote' stadions

11 september 2019, 08:56

NAC Breda speelt dit seizoen geen enkele uitwedstrijd op een trainingsaccomodatie. Omdat de gedegradeerde ploeg een te grote achterban heeft, moeten de beloftenteams van Ajax, PSV, FC Utrecht en AZ zorgen voor een onderkomen voor de uitsupporters. Tegen FC Volendam (foto) zat het gehele uitvak met 1400 man ook overvol. 

Dat weet BN/De Stem. AZ maakte dindag bekend dat de wedstrijd van Jong AZ tegen NAC Breda wordt gespeeld in het stadion van Almere City FC en ook de andere clubs zullen iets moeten verzinnen voor de uitsupporters. In andere jaren tegen NAC week PSV uit naar het stadion van FC Eindhoven, FC Utrecht speelde in De Galgenwaard en Ajax werkte de wedstrijd zelfs een keer af in de Joha Cruijff ArenA.

Ook de thuiswedstrijden van NAC Breda worden meer dan uitstekend bezocht: de B-side is uitverkocht en ook in andere vakken zijn bijna geen tickets meer te verkrijgen voor het treffen met Jong FC Utrecht vrijdagavond. Bij de eerste twee duels in de Eerste Divisie waren meer dan zestienduizend toeschouwers aanwezig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen