SC Heerenveen
1 – 2
Willem II

Pasveer laat zich niet te veel leiden door succes van Vitesse

Pasveer laat zich niet te veel leiden door succes van Vitesse

11 september 2019 – Vitesse-keeper Remko Pasveer laat zich niet leiden door het succes dat hij met zijn ploeg momenteel heeft. De Arnhemmers staan bovenaan en de goalie is inmiddels weer de vaste eerste keuze onder de lat. "Ineens sta je er weer goed op en is het allemaal hosanna. Dat is de voetbalwereld."Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Natuurlijk geniet je op het veld meer als je speelt en alles goed gaat. Maar vorig jaar toen ik niet speelde, heb ik op het veld ook zoveel mogelijk plezier gemaakt en lekker getraind met de jongens", aldus de doelman, die het wel leuk vindt dat Vitesse tijdens de interlandperiode aan kop ging.

"Het is het bewijs dat we goed aan het seizoen zijn begonnen. Het gevoel is goed en dat willen we ook vasthouden. Als je een goed gevoel hebt, neem je dat mee de wedstrijden in. Een bal die er normaal invalt, tik je er dan net uit", legt Pasveer uit.

Komend weekend gaat hij met Vitesse op bezoek bij PSV, zijn oude werkgever en de ploeg tegen wie hij vorig seizoen opeens zijn basisplaats terugkreeg. Hij verwacht een zware wedstrijd, maar beseft ook dat de Eindhovenaren nog beter moeten dan ze in het begin van dit seizoen hebben laten zien. "Het is nog een beetje wisselvallig. Het is niet het PSV dat ik gewend ben", stelt Pasveer, die wel verwacht dat PSV zich gewoon weer bovenin gaat laten zien.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 13 december 2019