Directeur Hamdi ontkent dat er twee kampen zijn bij ADO

Directeur Hamdi ontkent dat er twee kampen zijn bij ADO

10 september 2019 – Mohammed Hamdi is dinsdag gepresenteerd als de nieuwe directeur bij ADO Den Haag. Er was volgens diverse media sprake van verdeeldheid binnen de club over de aanstellen van de nieuwe directeur, maar daar heeft Hamdi zelf weinig van gemerkt en daar wil hij ook weinig van weten. Dat vertelt hij in gesprek met Omroep West. Hamdi is de opvolger van de vertrokken Mattijs Manders en komt op voorspraak van United Vansen, de Chinese aandeelhouders. De Raad van Commissarissen zou het niet helemaal eens zijn geweest met deze beslissing, waardoor er twee kampen ontstaan zouden zijn binnen de club. De RvC had liever Henrik-Jan Rinner als nieuwe directeur gezien. Ook trainer Alfons Groenendijk en technisch directeur Jeffrey van As waren niet blij met de manier van aanstellen van Hamdi.

Lees ookIrritaties bij Groenendijk en Van As over aanstellen directeur

Hamdi zelf heeft niks gemerkt van het bestaan van twee kampen binnen de club en spreekt de verhalen zelfs tegen. "Dat van die twee kampen heb ik niet zo ervaren op dit moment", zegt Hamdi. "Het lijkt mij wel belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan en het is aan ons de taak dit snel voor elkaar te krijgen."

Hamdi vormt samen met Rinner, die nu is aangesteld als financieel directeur, een tweekoppige directie. Frans van Steenis en Kees Jansma hebben een adviserende rol. Hamdi heeft naar eigen zeggen een goed gesprek gehad met Rinner, die na het vertrek van Mattijs Manders interim-directeur was.

Hamdi erkent dat Rinner teleurgesteld was dat hij niet werd aangesteld als directeur, maar dat de samenwerking tussen de twee goed wél verloopt. "We hebben goed kunnen praten over hoe we ADO de komende jaren verder willen brengen en van daaruit ga je elkaar ook leren kennen. We gaan alles doen, wat in het belang van ADO goed is", besluit de nieuwbakken directeur.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 20 februari 2020

  2. woensdag 19 februari 2020