Willem II-aanvaller Coulibaly niet bereid om contract af te kopen

Willem II-aanvaller Coulibaly niet bereid om contract af te kopen

10 september 2019 – Willem II-aanvaller Karim Coulibaly is niet van plan om vrijwillig te vertrekken. De spits was lang op weg naar de uitgang bij Tilburg, maar tot een overgang kwam het uiteindelijk niet. Hij is desondanks niet bereid om zijn contract te laten afkopen en traint daarom tot en met januari mee bij de andere teams."Ik laat mijn contract niet afkopen. Indien het noodzakelijk is, dan is dit tot het einde van het jaar mijn werkterrein", vertelt Coulibaly tegenover het Brabants Dagblad. Omdat hij overbodig is, moet hij zolang meetrainen met de jeugdteams. Als het moet, blijft hij dat tot en met januari – of zelfs juli, als zijn contract afloopt – doen.

Deze zomer mocht de aanvaller vertrekken, maar omdat hij niet meer medisch gekeurd kon worden bij FC Sochaux, liet de overgang spaak. Willem II probeert nu een voorstel te doen waarbij Coulibaly alsnog gaat trainen bij de Franse club, dat hem ook al overneemt, maar waar hij pas in de winter definitief wordt overgeschreven. Daarover hoorde Willem II nog niets.

Willem II nam Coulibaly twee jaar geleden over van AS Nancy. Sindsdien kwam hij tot slechts acht optredens. Omdat de Tricolores zichzelf versterkten met Elton Kabangu en Mike Trésor Ndayishimiye, is de rol van Coulibaly nu volledig uitgespeeld.

Lees ook: 'Willem II na mislukte transfer in z'n maag met Coulibaly'

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 5 augustus 2020

  2. dinsdag 4 augustus 2020

  3. maandag 3 augustus 2020