Feyenoord
0 – 1
ADO Den Haag

Spoorboekje: Vrouwen FC Twente vervolgen CL-avontuur

Spoorboekje: Vrouwen FC Twente vervolgen CL-avontuur

11 september 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 11 september. Wedstrijden

SKN St. Pölten (v) - FC Twente (v) (19.10 uur)
De vrouwen van FC Twente vervolgen het Champions League-avontuur met een uitwedstrijd in Oostenrijk. De kampioen van de Eredivisie treft de vijfvoudig kampioen van Oostenrijk. Twente en St. Pölten kenden een uitstekende start van de competitie in eigen land, beide ploegen verloren nog geen punt. De Tukkers overleefden de eerste poule: dringen ze ook daadwerkelijk door tot de beslissende fase van de CL?

VDV Ryazan (v) - Olympique Lyon (v) (14.00 uur)
Het Olympique Lyon van de Nederlandse Shanice van der Sande begint het Champions League-seizoen direct met een verre reis naar Rusland. Daar treft het de huidige nummer vier van de Supreme Russian Division, deze competitie is al lang en breed onderweg. Ryazan speelde al zestien wedstrijden, terwijl Lyon - titelhouder in het kampioenenbal - net begonnen is en pas twee wedstrijden afwerkte. 

Voetbal op tv

19.10 uur: SKN St. Pölten (v) - FC Twente (v), RTV Oost, live verslag van het CL-duel
22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 2, talkshow

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 27 september 2020

  2. zaterdag 26 september 2020