NAC Breda enkele weken zonder Dogan vanwege spierblessure

10 september 2019, 08:23   Bijgewerkt: 10 september 2019, 09:21

NAC Breda kan voorlopig niet beschikken over aanvaller Huseyin Dogan. De aanvaller die deze zomer over kwam van TOP Oss heeft een spierblessure opgelopen en staat enkele weken aan de kant. In de eerste wedstrijd van het seizoen stond hij ook al met een blessure buitenspel, waardoor hij tot dusver twee keer in actie kwam voor De Parel van het Zuiden. 

Dat meldt BN/De Stem en is inmiddels officieel bevestigd door NAC aan die krant. In het uitduel met Cambuur werd de aanvaller vijf minuten voor tijd naar de kant gehaald, naar verluidt heeft hij hier zijn spierblessure opgelopen. Het is nog niet bekend wat de exacte ernst van de kwetsuur is, maar verwacht wordt dat de aanvaller de komende weken aan de kant zal staan.  

Dogan gaat de wedstrijd van aankomende vrijdag tegen Jong Utrecht sowieso missen en ook het duel van volgende week maandag tegen Jong AZ gaat hij niet halen. Het is de tweede blessure in korte tijd voor Dogan, hij miste de openingswedstrijd tegen FC Dordrecht vanwege een kapotte voortand. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen