Groep G: Slovenië wint en ziet Polen en Oostenrijk gelijkspelen

9 september 2019, 22:45

In Groep G is na zes duels nog niets gespeeld. Polen en Oostenrijk speelden in een onderling duel gelijk en Slovenië ontdeed zich in extremis van Israël (3-2). Het verschil tussen koploper Polen en nummer vier Israël is met vier duels te spelen maar vijf punten.

In Polen wist het thuisland net als Oostenrijk niet te scoren. De Oostenrijkers hadden de laatste drie groepswedstrijden gewonnen en zich zo goed hersteld van de valse start, toen er uit de eerste drie potjes maar een punt gepakt werd. Op bezoek bij Robert Lewandowski en consorten bleef het doelpuntloos, maar had Oostenrijk het beste van het spel. Door de 0-0 blijft Polen met dertien punten lijstaanvoerder. Oostenrijk volgt met drie punten minder op de derde plaats.

Slovenië profiteerde namelijk optimaal van de remise in Polen. Doelpunten vielen er tijdens de 3-2 overwinning in Ljubljana genoeg te noteren. De Slovenen kwamen pal voor rust dankzij Benjamin Verbic op voorspring. Via Bibras Natkho en Eran Zahavi draaide Israël de score volledig om, maar het was Roman Bezjak die de wedstrijd in een gelijkspel uit leek te draaien. Verbic liet Slovenië alsnog ontploffen met de belangrijke 3-2. Het puntenaantal van Slovenië bedraagt zodoende elf punten. Israël heeft er acht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen