Van den Berg vindt 'dat het wel goed gaat' bij Liverpool

Van den Berg vindt 'dat het wel goed gaat' bij Liverpool

9 september 2019 – Het gaat goed met Sepp van den Berg. De verdediger verruilde deze zomer PEC Zwolle voor het grote Liverpool en is inmiddels volledig gewend aan het leven in Engeland. Nu is hij voor even terug in Nederland om te trainen met Oranje onder 19.En dat vindt hij niet erg, blijkt in gesprek met FOX Sports. "Natuurlijk, ik speel met de beste van de wereld. Dus het is een niveauverschilletje, maar ik vind het daarom ook wel lekker om weer met wat leeftijdsgenoten uit Nederland te zijn."

Van den Berg maakt indruk bij de geregend winnaar van de Champions League. Hij is zelfs ingeschreven op de spelerslijst van het miljardenbal. Hoe snel het kan gaan, verbaast de jongeling ook. "Toen ik hoorde dat ze interesse in me hadden, dacht ik dat het een grapje was. Een jongen uit Zwolle die naar Liverpool gaat, zeg dat maar eens."

In de toekomst wordt Van den Berg dus misschien een concurrent voor Virgil van Dijk. Nu krijg hij vooral tips van de beste speler van het afgelopen Europese seizoen. "Als je een partijspelletje doet wordt het wel heel pittig, want het niveau is hoog. Als ik dan een klein foutje maak, krijg ik tips hoe ik moet staan van hem." Toch is de voormalig Zwollenaar hoopvol over zijn perspectief op Anfield. "Persoonlijk vind ik dat het wel goed gaat."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 18 september 2020

  2. donderdag 17 september 2020