Fortuna Sittard
0 – 3
FC Twente

'Nieuw contract bindt ook Gakpo nog langer aan PSV'

'Nieuw contract bindt ook Gakpo nog langer aan PSV'

9 september 2019 – PSV-aanvaller Cody Gakpo gaat hoogstwaarschijnlijk een nieuwe verbintenis teken bij de nummer twee van afgelopen seizoen, meldt het Eindhovens Dagblad. De buitenspeler ligt nu nog vast tot 2022, maar beide partijen lijken tot een nieuwe overeenkomst te komen.PSV verlengde eerder deze zomer al de contracten van basisspelers Steven Bergwijn (2023), Michal Sadílek (2022) en Donyell Malen (2024). Met de nieuwe verbintenis van Gakpo, heeft PSV het dus weer voor elkaar om een langdurig contract af te sluiten met een beoogd sleutelspeler voor de toekomst.

Gakpo speelt al sinds zijn zesde bij PSV en heeft het het uitstekend naar zijn zin. De twintigjarige buitenspeler behoort nu tot de eerste selectie en wil de volgende stap zetten door vaste basisspeler te worden. Met het aantrekken van Armindo Bruma kent Gakpo behoorlijke concurrente, vanwege het vertrek van Hirving Lozano en het drukke programma mag verwacht worden dat de jonge aanvaller genoeg speeltijd krijgt.

Gakpo kent overigens een prima start van de competitie. Hij kwam dit seizoen in alle vier de Eredivisie-wedstrijden in actie, waarvan twee als basisspeler. Hierin wist hij al één keer te scoren en twee assists af te leveren.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 september 2019

  2. zaterdag 14 september 2019