Gisteren gemist: drama voor Van 't Schip, winst Spanje

Gisteren gemist: drama voor Van 't Schip, winst Spanje

9 september 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 8 september.Roord begint met belangrijke goal uitstekend bij Arsenal
Jill Roord is goed begonnen bij haar nieuwe club Arsenal. De aanvallende middenveldster stond zondag net als Daniëlle van de Donk in de basis bij de eerste competitiewedstrijd tegen West Ham United en was met een doelpunt meteen belangrijk: 2-1.

Groep D: misstap Denen, Zwitserland wint wel
Denemarken heeft zondag een lelijke misstap begaan in de EK-kwalificatie. Het Scandinavische land slaagde er niet in om Georgië op de knieën te krijgen: 0-0. Ondertussen deed Zwitserland wat het moest doen tegen Gibraltar (4-0).

'Koeman wijzigt Oranje op één positie tegen Estland'
Ronald Koeman kondigde zondag op de persconferentie aan dat het basisteam van Oranje op één of twee plaatsen gewijzigd zal worden tegen Estland. Volgens het Algemeen Dagblad kiest de keuzeheer voor één wijziging.

Van 't Schip blameert zich met Griekenland tegen Liechtenstein
John van 't Schip weet na twee duels onder zijn leiding al dat Griekenland zich bijna niet meer kan plaatsen voor het EK. De winnaar van 2004 verloor donderdag bij het debuut van Van 't Schip al van Finland en is ook zondag tegen een dreun aangelopen. In eigen land kwam Griekenland niet verder dan 1-1 tegen Liechtenstein, dat voor vandaag nog puntloos was in de groep.

Groep F: Spanje wint ook zesde duel, Zweden remiseert
Spanje is er komende zomer gewoon bij op het EK, daar kunnen de voetbalfans al bijna op rekenen. Het land had zondag zoals verwacht weinig problemen met de Faeroër Eilanden (4-0) en is daardoor na zes speelronden nog zonder puntenverlies.

  

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020