PSV
1 – 0
FC Emmen
Fortuna Sittard
0 – 1
SC Heerenveen

Groep F: Spanje wint ook zesde duel, Zweden remiseert

Groep F: Spanje wint ook zesde duel, Zweden remiseert

8 september 2019 – Spanje is er komende zomer gewoon bij op het EK, daar kunnen de voetbalfans al bijna op rekenen. Het land had zondag zoals verwacht weinig problemen met de Faeroër Eilanden (4-0) en is daardoor na zes speelronden nog zonder puntenverlies.Spanje - Faeroër Eilanden 4-0
Spanje won tot dusver alle wedstrijden, terwijl Faeroër Eilanden nog geen punt pakte in de kwalificatiegroep. Verwacht werd dan ook dat Spanje er vanavond overheen zou walsen, maar de ploeg deed het rustig aan. Er werd afgefloten bij een 4-0 stand. Matchwinner was Rodrigo, die zowel in de eerste als de tweede helft trefzeker was. Ook Paco Alcacer deed nog twee duiten in het zakje in de slotfase. Echt sprankelend was het dus niet, maar Spanje koerst wel gemakkelijk af op plaatsing voor het EK. Overigens speelde Sergio Ramos vanavond zijn 167ste interland.

Zweden - Noorwegen 1-1
De Scandinavische derby tussen Zweden en Noorwegen is zondag in een gelijkspel geëindigd. Stefan Johansen zette de Noren nog wel op voorsprong, maar Emil Forsberg legde de eindstand vast op 1-1. Zweden heeft daarmee een aanval van Noorwegen afgeslagen. Zweden staat tweede met elf punten, terwijl de Noren met negen punten de vierde positie innemen. Roemenië staat met tien punten tussen die landen in.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 19 september 2020

  2. vrijdag 18 september 2020